Apa Kangen – beneficiile apei alcaline pentru sănătate

Apa Kangen este obținută printr-o tehnologie japoneză inovatoare Enagic care datorită sistemului de electroliză îmbunătățește proprietățile apei (pH-ul, microstructura).

Ionizatoarele Enagic produc până la 7 tipuri de apă păstrând mineralele benefice: Calciu, Potasiu, Magneziu și Sodiu.

Apa Kangen este o apă alcalină și contribuie la menținerea unui nivel de pH optim în sânge.

Apa Kangen este o apă curată, proapătă, cu un gust minunat, care ne ajută să obținem o stare de sănătate optimă. Consumul a 1,5 litri apă alcalină Kangen, care este un putenic antioxidant, este echivalent cu consumul a:

  • 38 morcovi;
  • 516 mere;
  • 756 banane.

Microstructura moleculară a apei alcaline Kangen are un efect puternic asupra abilității apei de a hidrata celulele, de a transporta substanțele nutritive, de a elimina reziduurile, de a susține procesele metabolice și comunicarea celulară.

Sistemul de electroliză Enagic transformă apa de la robinet în 7 tiupuri de apă diferite, pentru diverse utilizări cum ar fi: prepararea mâncării (inclusiv pentru bebeluși), eliminarea petelor și a pesticidelor, curățarea vaselor, băut (ceai, cafea), îngrijirea plantelor, frumusețe, îngrijirea animalelor de companie, curățenie, igienă. Aceste tipuri de apă sunt de folos pentru toată familia și sunt potabile între nivelurile pH-ului 7.0 – 9.5.

Apa alcalină Kangen întârzie procesul de îmbătrânire și este cunoscută pentru faptul că ajută la creșterea hidratării organismului, crește gradul de penetrare a oxigenului în celule, ajută la neutralizarea acizilor și la eliminarea toxinelor din corp. Consumul de apă Kangen ajută la prevenirea apariției unor boli conice precum: diabetul, artrita, cancerul, bolile de inimă. Apa alcalină Kangen este mai antioxidantă decât produse naturale cum ar fi ceaiul verde sau uleiul de ficat de cod.

Apa Kangen susține un stil de viață sănătos, ajută la obținerea și menținerea unei greutăți corporale optime.

Dacă vreți ca mușchii dumneavoastră să fie plini de energie, consumul de apă Kangen ajută la îmbunătățirea randamentului și flexibilității acestora.

În multe țări ale lumii apa Kangen este cunoscută sub numele de ”apă miraculoasă”.

Peste 30 de ani de studii clinice au demonstrat că apa Kangen ajută la îndepărtarea radicalilor liberi din organism, precum și la reactivarea celulelor, inclusiv a ADN-ului.