Dispozitivele SOMAVEDIC neutralizează efectele zonelor geopatogene, ale radiațiilor electromagnetice și structurează apa
Dacă vrei să elimini consecințele este nevoie mai înâi să elimini cauzele lor.

SOMAVEDIC este un dispozitiv care neutralizează efectele zonelor geopatogene, ale radiațiilor electromagnetice (EMR) și structurează apa.

Dispozitivele Somavedic sunt concepute pe principiul eliberării controlate a energiei din mierale și conțin, în principal, pietre prețioase și semiprețioase într-o configurație specială care formează nucleul acestora.

Dispozitivele Somavedic echilibrează spațiul în care trăiești, elimină și neutralizează efectele dăunătoare ale electrosmogului, ale zonelor geopatogene și ale apelor subterane, îmbunătățește metabolismul și calitatea somnului.

În zielel nostre este dificil să evităm electrosmogul. Dispozitivele electronice, tehnologia wireless (Wi-Fi, celulare, sisteme de navigare, telecomenzi etc.) sunt parte integrantă a vieții noastre. Multe din utilizările tehnologiei moderne sunt imposibil de realizat fără ajutorul curentului electric. Pentru a genera și a distribui energia electrică au fost create o multitudine de facilități precum: centrale electrice, puncte de transformare, linii de înaltă tensiune, cabluri electrice pentru tablourile electrice care transmit curentul electric către echipamentele electronice pe care la avem în casele noastre.

Probleme cronice precum și alte probleme de sănătate pot fi cauzate de radiațiile electromagnetice (EMR) precum și de efectele zonelor patogene.

Dacă dormiți într-o zonă geopatogenă care este expusă și electrosmogului, corpul dvs. nu va primi cantitatea de energie necesară regenerării și menținerii sănătății.

Zonele Geopatogene (GPZ) sunt întâlnite aproape peste tot. Acest fenomen este cauzat în special de apele curgătoare subterane și diversele fisuri din scoarța Pământului. GPZ are un efect negativ important asupra sistemului imunitar, lucru nebenefic sănătății. Efectele dăunătoare ale GPZ, se manifestă prin disconfort la nivel fizic si psihic.

Dispozitivele au fost inventate și dezvoltate după numeroși ani de cercetări și studii. Eficacitatea acestor dispozitive este dovedită de certificate ale institutelor internaționale de cercetare.

De asemenea, au fost testate și verificate de către experți în doemniul știintelor naturale, operatori ai centrelor de diagnostic și terapie care lucrează cu dispozitive precum Bicom – Regumed GmbH, Sensitiv Imago, Time Waver, Life System, Intergetics CoRe.

Dispozitivele Somavedic sunt utilizate pentru o armonizare perfectă, completă a corpului și a minții. Sunt importante în curățarea și armonizarea locuințelor, companiilor sau a tuturor spațiilor în care oamenii sunt prezenți. Utilizatorii atestă că dispozitivele facilitează îmbunătățirea relațiilor din cadrul familiei, companiilor, precum și din cadrul oricărei colectivități.

 

Dispozitivele Somavedic au o rază medie de acțiune de 30 de metri, în toate direcțiile. Pereții unei clădiri nu sunt un obstacol pentru acțiunea benefică exercitată de dispozitivele Samavedic, așa cum nu sunt un obstacol nici pentru efectele dăunătoare cauzate de acțiunea zonelor geopatogene și de electrosmog.

Somavedic ajută la ameliorarea bolilor civilizației actuale: stresul cotidian, imunitate scăzută, dureri de cap, oboseală, probleme legate de somn, probleme digestive.

Dispozitivul Somavedic Medic a fost premiat cu certificatul internațional al Institului de Științe IGEF, cu sediul în Birmingham.