TESTE GENETICE

GeNA Diet Plus

Testul nutrigenetic GeNA Diet Plus analizează genele corpului uman ce sunt implicate în sensibilitatea la carbohidrați rafinați, predispoziția la insulino rezistență și la diabet tip 2, predispoziția genetică la îngrășare, riscul cardiovascular, dislipidemii și hipertensiune esențială.

Preț: 2800 LEI                  AFLĂ MAI MULTE

*NOTĂ:
GeNA Clinique poate face orice test genetic la cerere!

Ce sunt testele genetice?

 

Testele genetice GeNA Clinique sunt teste medicale de precizie ce au la bază secvențierea ADN-ului uman, fiind extrem de utile în prevenție dar și în optimizarea abordării integrative a patologiilor secolului XXI.

„Descifrarea” codului genetic constă în identificarea variațiilor din structura genelor ce formează ADN-ul fiecarei persoane. Variațiile genetice sunt de fapt cele ce ne predispun la diverse afecțiuni atunci când stilul de viată nu este în concordanță cu nevoile metabolice ale corpului.

INFORMAȚII UTILE

Testele genetice ne oferă informații prețioase despre: metabolismul carbohidraților și glucidelor, predispoziția spre îngrășare, ncesarul individual de nutrienți, metilarea și repararea ADN-lui, răspunsul inflamator, stresul oxidativ, metabolismu leptinei și grelinei, comportamentul alimentar, rezistența la efortul fizic, capacitatea de recuperarea și riscul de accidentare, intoleranțele congenitale la nou-născut, eficiența tratamentelor medicamentoase, riscul de apariție a bolilor cardiovasculare erditare și moartea subită, riscul de apariție a diverselor forme de cancer ereditar. etc

O dată cunoscute aceste variații genetice putem acționa asupra lor prin corectarea defictelor nutriționale, optimizând atât alimentația cât și farmaco-genetica medicației administrate, acolo unde este cazul