Chirurgie plastică și microchirurgie

Obține rezultate inedite cu ajutorul procedurilor de chirurgie plastică și microchirurgie realizate de către medicii noștri specialiști!

Inmode BodyTite

Inmode BodyTite este un aparat de remodelare corporală și reconturare facială ce oferă tratamente foarte eficiente de reducere localizată a țesutului adipos, eliminând simultan și efectul de piele lăsată.

DETALII

Abdominoplastie

Excesul inestetic de piele provenit în urma unei sarcini sau în urma slăbirii poate fi eliminat cu ajutorul abdominoplastiei și asta o face să fie alegerea multor persoane care au suferit fluctuații mari de greutate într-o perioadă relativ scurtă de timp.

DETALII

Blefaroplastie Chirurgicală

Blefaroplastia este o intervenție chirurgicală ce se realizează la nivelul pleoapelor pentru eliminarea excesului de piele și pentru corectarea anumitor afecțiuni ale acestora.

DETALII

Implant mamar

Mărirea sânilor sau augmentarea mamară este o procedură chirurgicală folosită pentru a mări dimensiunea sânilor. Procedura presupune introducerea implanturilor mamare sub țesutul mamar sau sub mușchii pieptului.

DETALII

Lifting Mamar (Mastopexie)

Mastopexia sau liftingul de sâni, este o operație care modifică semnificativ forma sânilor fără a modifica volumul.

DETALII

Lip Lift

Liftingul buzei superioare sau Lip Lift este operația de corectare și îmbunătățire a aspectului buzelor în raport cu întreaga față.

DETALII

Mini Face Lift

Mini Face Lift este o procedură chirurgicală pentru întinderea pielii lăsate. Concentrându-se pe jumătatea inferioară a feței, scopul general al procedurii este de a ajuta la corectarea pielii din jurul gâtului și bărbiei.

DETALII