Estetică facială și rejuvenare în Râmnicu Vâlcea – GeNA Clinique

Scapă de riduri în mod spectaculos. Compusă din acid hialuronic și o combinație puternică de vitamine și antioxidanți, tratamentul antiaging Atoxelene vizeaza ridurile, reducându-le în mod spectaculos.

MORPHEUS 8

Descoperă cel mai eficient tratament minim invaziv de reconturare și regenerare naturală a pielii.

DETALII

INTRACEUTICALS

Încearcă gama de tratamente Intraceuticals pentru rejuvenare facială și pentru purificare a tenului. Poți descoperi beneficiile în cadrul celor 6 programe de tratament complet.

Reîntinerire, Claritate, Puritate, Aspect Unic și Fără RIDURI, acum cu ajutorul tratamentelor INTRACEUTICALS. Descoperă toate cele 6 programe în oferta Gena Clinique – pentru mai multă sănătate și frumusețe!

DETALII

HYDRACOOL

Echipament multifuncțional pentru managementul pielii. O platformă modernă de tratament, ce îți permite realizarea unor proceduri personalizate, în funcție de piele.

Încearcă Hydracool – tratamentul care combină 4 tehnologii pentru a-ți oferi beneficii unice în ceea ce privește înfrumusețarea și sănătatea tenului tău. Sigur, Eficient și cu Rezultate Optime – Hydracool – un nou trend în industria estetică.

DETALII

PLASMA FIBROBLAST

Plasma FibroBlast este un tratament non-invaziv, non-chirurgical pentru înlăturarea ridurilor profunde la nivelul feței, pentru atenuarea ridurilor de expresie și pentru ridicarea pleoapelor căzute.

O metodă revoluționară cu rezultate vizibile după prima ședință.

DETALII

HYALURON PEN

Prima metodă non invazivă de administrare a tratamentului fără ace, fără durere și fără riscuri, care permite, cu pregătirea profesională adecvată, să ofere clienților servicii de umplere a acidului hialuronic în zonele de interes.

Avantaje Hyaluron Pen: metoda NON invazivă pentru remodelare, fără ace, piele fără riduri, augumentarea și/sau corecția asimetriilor buzelor, umplerea ridurilor profunde, rezultate imediate!

DETALII

MEZOTERAPIA CU MICRONEEDLING

Terapia Microneedling poate imbunatati aspectul pielii (fata, gat, decolteu), realizeaza o mai buna hidratare a pielii, luminozitate.

Poate ajuta la tratarea cicatricilor fine.

DETALII

MEZOTERAPIA CU DERMAROLLER

Mezoterapia cu dermaroller Fillmed acționează prin introducrea în straturile profunde ale pielii a unui cocktail de 53 de ingredienți activi și acid hyaluronic cu ajutorul unui dispozitiv cu microace, astfel absorbția produsului poate să crească cu până la 300% față de o aplicare tradițională.

DETALII

FILLMED TIME PEEL

Peelingul anti-ageing FILORGA este o soluție de exfoliere pentru fată, gât și decolteu ce îmbunătățește pielea prin eliminarea straturilor superficiale.

Peeling-ul Filorga este un tratament eficient de eliminare a linilor fine, diminuarea porilor, eliminarea petelor, iregularităților si micilor imperfecțiuni. Tenul devine mai fin, mai clar si mai stralucitor.

DETALII

Laser IPL

Intense Pulsed Light sau IPL este o  tehnologie folosită în estetică pentru realizarea unor tratamente de epilare definitivă, fotorejuvenare (tratarea leziunilor pigmentare, a petelor solare sau leziunilor vasculare), dar și pentru tratarea afecțiunilor dermatologice precum acneea.

DETALII