Estetică facială și rejuvenare în Râmnicu Vâlcea – GeNA Clinique

Scapă de riduri în mod spectaculos. Compusă din acid hialuronic și o combinație puternică de vitamine și antioxidanți, tratamentul antiaging Atoxelene vizeaza ridurile, reducându-le în mod spectaculos.

MORPHEUS 8

Descoperă cel mai eficient tratament minim invaziv de reconturare și regenerare naturală a pielii.

DETALII

INTRACEUTICALS

Încearcă gama de tratamente Intraceuticals pentru rejuvenare facială și pentru purificare a tenului. Poți descoperi beneficiile în cadrul celor 6 programe de tratament complet.

Reîntinerire, Claritate, Puritate, Aspect Unic și Fără RIDURI, acum cu ajutorul tratamentelor INTRACEUTICALS. Descoperă toate cele 6 programe în oferta Gena Clinique – pentru mai multă sănătate și frumusețe!

DETALII

HYDRACOOL

Echipament multifuncțional pentru managementul pielii. O platformă modernă de tratament, ce îți permite realizarea unor proceduri personalizate, în funcție de piele.

Încearcă Hydracool – tratamentul care combină 4 tehnologii pentru a-ți oferi beneficii unice în ceea ce privește înfrumusețarea și sănătatea tenului tău. Sigur, Eficient și cu Rezultate Optime – Hydracool – un nou trend în industria estetică.

DETALII

PLASMA FIBROBLAST

Plasma FibroBlast este un tratament non-invaziv, non-chirurgical pentru înlăturarea ridurilor profunde la nivelul feței, pentru atenuarea ridurilor de expresie și pentru ridicarea pleoapelor căzute.

O metodă revoluționară cu rezultate vizibile după prima ședință.

DETALII

HYALURON PEN

Prima metodă non invazivă de administrare a tratamentului fără ace, fără durere și fără riscuri, care permite, cu pregătirea profesională adecvată, să ofere clienților servicii de umplere a acidului hialuronic în zonele de interes.

Avantaje Hyaluron Pen: metoda NON invazivă pentru remodelare, fără ace, piele fără riduri, augumentarea și/sau corecția asimetriilor buzelor, umplerea ridurilor profunde, rezultate imediate!

DETALII

MEZOTERAPIA CU MICRONEEDLING

Terapia Microneedling poate imbunatati aspectul pielii (fata, gat, decolteu), realizeaza o mai buna hidratare a pielii, luminozitate.

Poate ajuta la tratarea cicatricilor fine.

DETALII

MEZOTERAPIA CU DERMAROLLER

Mezoterapia cu dermaroller Fillmed acționează prin introducrea în straturile profunde ale pielii a unui cocktail de 53 de ingredienți activi și acid hyaluronic cu ajutorul unui dispozitiv cu microace, astfel absorbția produsului poate să crească cu până la 300% față de o aplicare tradițională.

DETALII

FILLMED TIME PEEL

Peelingul anti-ageing FILORGA este o soluție de exfoliere pentru fată, gât și decolteu ce îmbunătățește pielea prin eliminarea straturilor superficiale.

Peeling-ul Filorga este un tratament eficient de eliminare a linilor fine, diminuarea porilor, eliminarea petelor, iregularităților si micilor imperfecțiuni. Tenul devine mai fin, mai clar si mai stralucitor.

DETALII

Diminuează ridurile și rejuvenează-ți tenul cu Microdermabraziunea Diamond Peel

De la ștergerea anilor de pe chipurile îmbătrânite, până la eliminarea problemelor inestetice ale tenului, microdermabraziunea Diamond Peel este una dintre cele mai eficiente proceduri de exfoliere și rejuvenare non
invaziva a tenului.

DETALII