Obține cele mai bune rezultate în estetică, la Râmnicu Vâlcea, prin intermediul noilor noastre servicii de înfrumusețare! Poți beneficia de injectări cu Botox (toxina botulinica), fire PDO și terapia vampir direct la Râmnicu Vâlcea.

GeNA Clinique a devenit de curând o clinică medicală!

Ne-am asociat cu experți din domeniul sănătății și frumuseții, doctori în chirurgie plastică, medici nutriționiști, specialiști de renume, pentru a vă putea aduce cele mai bune rezultate în estetica medicală la Râmnicu Vâlcea!

Pe lângă serviciile non invazive de estetică facială și remodelare corporală cu care v-ați obișnuit, am introdus o nouă ramură în clinica noastră, servicii estetice medicale. Iată câteva dintre acestea.

MORPHEUS 8

Descoperă cel mai eficient tratament minim invaziv de reconturare și regenerare naturală a pielii.

Detalii

Injectări cu Toxină Botulinică (Botox)

Diminuează ridurile, reduce transpirația și corectează asimetriile cu ajutorul injectărilor cu Toxină Botulinică. Această substanţă are ca scop blocarea mușchilor faciali pentru relaxarea și netezirea aspectului liniilor și a ridurilor cauzate de mișcările repetitive ale feței.

Detalii

Mezoterapie Medicală

Mezoterapia este o procedură estetică de rejuvenare a pielii, minim invazivă, ce presupune crearea de micro-perforații la nivelul dermei și / sau epidermei și introducerea de substanțe active benefice, astfel stimulându-se producția naturală de elastină și colagen și obținându-se rezultate estetice foarte bune.

Detalii

PRP / Terapia Vampir

PRP, Terapia Vampir sau tratamentul cu sânge propriu, recunoscut în industrie pentru efectele sale benefice pielii dumneavoastră pe termen lung.

Detalii

Injectări cu Acid Hialuronic

Injectarea cu Acid Hialuronic este o procedură minim invazivă, rapidă și fără riscuri, cu efect de revigorare, iluminare a feței, de volumizare și corectare a zonelor de interes.

Detalii

Topirea Acidului Hialuronic prin Hialuronidază

Deși astăzi avem la dispoziție tot necesarul pentru a beneficia de rezultate excelente în estetică, am întâlnit cu toții, fie că vorbim de presă, social media sau orice alt canal de publicitate, imagini cu intervenții nereușite.

Hialuronidaza este un tratament ce corectează intervențiile de înfrumusețare pe bază de acid hialuronic prin topirea acestuia.

Detalii

Laser CO2

Tratamentul de întinerire facială cu laser CO2 este una dintre cele mai eficiente și cuprinzătoare metode de întinerire neinvazivă a pielii. Cu ajutorul terapiei cu laser se pot obține rezultate uimitoare: semnele de
îmbătrânire sunt eliminate, textura pielii este îmbunătățită, iar pielea este garantată a fi strălucitoare și sănătoasă.

Detalii

Laserul ND:Yag

Tratamentul cu Laser Nd:YAG este unul dintre cele mai răspândite tratamente la nivel internațional pentru tratarea leziunilor pigmentare și vasculare. Undele laser emise de acesta sunt absorbite de către cromofor și transformate în căldură, distrugând astfel țesuturile țintă. Cele mai noi tehnologii permit acționarea precisă pe câte un vas de sânge în parte, fără a afecta structurile înconjurătoare.

Detalii

Definirea liniei mandibulare prin Lipoliză

Ești în căutarea unei proceduri de eliminare a bărbiei duble și îți dorești o linie mandibulară cât mai definită? Ei bine, lipoliza cu PB Serum este o alternativă noninvazivă, inovatoare și eficientă la intervențiile chirurgicale și poate fi soluția pe care o căutai.

Detalii

Peeling Chimic Medical

Peeling-ul Chimic este o procedură cosmetică noninvazivă de rejuvenare a pielii, care constă în aplicarea unei soluții chimice pe față, gât, decolteu sau mâini care îmbunătățește aspectul acestora prin exfolierea straturilor superficiale ale pielii.

Detalii

Universkin

Descoperă serumul personalizat pentru pielea ta! Produsele Dermatocosmetice Universkin reprezintă o abordare revoluționară pentru tratamentele de îngrijire a pielii datorită faptului că acestea sunt personalizate pentru fiecare persoană în parte.

Detalii

Pe lângă tratamentele mentionate, efectuăm în clinică: peeling chimic, biorevitalizare fără ace, reconturări cu fire și multe altele.

Contactează-ne acum pentru a beneficia de o consultație gratuită în care un specialist te va ajuta să găsești cea mai bună soluție pentru problemele cu care te confrunți!

Sănătate și frumusețe!

Sună acum: 0786 170 373