Remodelare corporală în Râmnicu Vâlcea – GeNA Clinique
Alege tehonologii moderne care te ajută să slăbești localizat.

VELASHAPE III

Velashape este un echipament ultra performant de remodelare corporală și de reducere a celulitei, cu efecte benefice asupra pielii.

Cu un design nou, o eficiență ridicată și cu un nou mecanism RF, Velashape oferă soluția ideală de remodelare corporală non-chirurgicală. Este cel mai recunoscut echipament de remodelare non-invazivă in lume.

DETALII
VELLA
play

COOLTECH

O tehnologie de top pentru remodelarea corpului. 6 programe bazate pe principii medicale și tehnologice de ultimă oră, care nu necesită perioadă de recuperare.

Tratamentele Cooltech funcționează în baza tehnologiei de răcire controlată, oferind o modalitate eficientă și non-invazivă de reducere a celulitei. Încearcă cea mai nouă tehnologie de remodelare corporală.

DETALII
poza-cooltech
play

MASAJ TERAPEUTIC

Bucură-te de un moment de relaxare și elimină stresul cu ajutorul unui masaj terapeutic!

DETALII

Drenaj Limfatic prin Presoterapie

Presoterapia este un tratament de ultimă generație, non-invaziv, creat pentru a îmbunătății fluxul sistemului Drenaj Limfatic prin Presoterapie 2 limfatic, circulația și detoxifierea. Aparatul care realizează presoterapia este reprezentat de un costum cu tuburi care sunt conectate la o mașină computerizată ce gestionează fluxul aerului.

DETALII

Obține corpul mult visat într-un timp record cu Endermo Expert Pro!

Scapă de depozitele de grăsime și obține corpul mult visat cu ajutorul tratamentelor de remodelare corporală realizate cu Endermo Expert Pro: Endermologie, Radiofrecvență, Vacuum, Cavitație, Lipolaser!

DETALII