Povestea Noastră

Primul pas spre un viitor de succes este auto-cunoașterea, prin accesul la știința prezentului și viitorului, nutrigenetica. Am ales această cale deoarece este cea mai precisă cale spre sănătate și frumusețe. Calea bazată pe testarea nutrigenetică, pe informațiile oferite de ADN-ul nostru.

“AND-ul este o moleculă liniară foarte lungă, o rețetă codată a cum să faci o copie după tine. Este amprenta ta.” – Spencer Wells

În același timp, este un șir infinit de informații despre organismul tău, despre predispoziția ta la anumiți factori de risc și despre stilul tău de viață potrivit. Dacă te cunoști pe tine, vei cunoaște calea spre SUCCES, spre sănătate și frumusețe.

Ca să ne cunoaștem pe noi, trebuie să ne cunoaștem rădăcinile! De aceea, venim în ajutorul tău cu testare genetică și nutriție personalizată în urma cărora vei beneficia de un management avansat și precis al sănătății și frumuseții.

Echipa noastră de specialiști te va ajuta pe tot parcursul călătoriei tale, de la realizarea testelor genetice (total noninvazive) și până la îndeplinirea obiectivelor tale – SĂNĂTATE și FRUMUSEȚE!

Alege PRECIZIA în SĂNĂTATE și FRUMUSEȚE – Alege GeNA Clinique!

VEZI MAI MULT

Echipa noastră

Oana Ionescu

Owner

Maria Vrânceanu

Nutriționist și Specialist în Nutrigenetică

Dr. Gabriel Radu

Chirurg Plastician

Rudolf Anton Schwerin

Dietetician

Oana Mihai

Terapeut

Iulia Alexandra Radulescu

Asistent medical

Codruț Curuia

Tehnician Maseur

Dispus să faci o schimbare în viața ta și a familiei tale?

Programează-te acum la testele GeNA Clinique și descoperă o soluție personalizată de a avea grijă de sănătatea și frumusețea ta!

Testimoniale

Rezultatele sunt foarte rapide si procedurile relaxante ❤️❤️❤️

Hodoroaga AnaClientă

Ambianta placuta și personal primitor, rezultatele s-au vazut chiar de la prima ședința. Am fost impresinoata de aparatura de care dispune clinica. Cu siguranța o sa repet experiența.

Adelina MarinescuClientă

Recomand cu mare drag Gena Clinique! Un personal profesionist și amabil care mi-a oferit servicii de calitate și o experienta placuta! Am optat ptr un tratament facial, iar rezultatele au depasit orice asteptare!

Oana MihaiClientă