Apa Kangen este obținută printr-o tehnologie japoneză inovatoare Enagic care datorită sistemului de electroliză îmbunătățește proprietățile apei (pH-ul, microstructura). Ionizatoarele Enagic produc până la 7 tipuri de apă păstrând mineralele...
Află mai multeDispozitivele SOMAVEDIC neutralizează efectele zonelor geopatogene, ale radiațiilor electromagnetice și structurează apa
Dacă vrei să elimini consecințele este nevoie mai înâi să elimini cauzele lor. SOMAVEDIC este un dispozitiv care neutralizează efectele zonelor geopatogene, ale radiațiilor electromagnetice (EMR) și structurează apa. Dispozitivele Somavedic sunt...
Află mai multeIntoleranța la Gluten
Celiachia, sensibilitatea la gluten este o afectiune medicala apartinand grupului de hipersensibiliati/intolerante alimentare. Exista multiple simptome posibile gastrointestinale determinate de celiachie sau sensibilitatea la gluten incluzand...
Află mai multeÎmbunatațirea managementului greutății
Îmbunatațirea managementului greutății folosind informațiile genetice pentru personalizarea unei diete controlate S-a demonstrat amănunțit că procentul de populație care este supraponderală și obeză se ridică la proporții epidemice din întreaga...
Află mai multeImportanţa testării genetice şi nutriţia personalizată
Testarea genetică – o data in viata! Testul se concentrează mai ales pe variaţiile genetice care pot indica necesitatea unor schimbări în propria dietă şi în stilul de viaţă. O bună înţelegere a naturii specifice genelor din organism va...
Află mai multeNutrigenetica, nutrigenomica şi epigenetica
Nutriţia este o ştiinţă ce studiază felul în care nutrienţii (proteinele, grăsimile, glucidele, vitaminele, mineralele, fibrele şi enzimele) din alimentele pe care le consumăm zi de zi ne influenţează starea de sănătate de la concepţie până la...
Află mai multeNutriția de precizie
Bazele nutritiei de precizie s-au pus in anul 2001 cand oamenii de stiinta anuntau succesul proiectului Human Genom Project, primul proiect de “descifrare” a ADN-ului uman. Proiectul a durat 10 ani, timp in care ADN-ul a fost cea mai cercetata...
Află mai multe