Estetică facială
Estetică facială

Estetică facială

Estetică facială și rejuvenare în Râmnicu Vâlcea – GeNA Clinique

Scapă de riduri în mod spectaculos. Compusă din acid hialuronic și o combinație puternică de vitamine și antioxidanți, tratamentul antiaging Atoxelene vizeaza ridurile, reducându-le în mod spectaculos.


Morpheus 8

Descoperă cel mai eficient tratament minim invaziv de reconturare și regenerare naturală a pielii.

Detalii

PRP / Terapia Vampir cu microneedling

PRP, Terapia Vampir sau tratamentul cu sânge propriu, recunoscut în industrie pentru efectele sale benefice pielii dumneavoastră pe termen lung.

Detalii

Universkin

Descoperă serumul personalizat pentru pielea ta! Produsele Dermatocosmetice Universkin reprezintă o abordare revoluționară pentru tratamentele de îngrijire a pielii datorită faptului că acestea sunt personalizate pentru fiecare persoană în parte.

Detalii

Intraceuticals

Încearcă gama de tratamente Intraceuticals pentru rejuvenare facială și pentru purificare a tenului. Poți descoperi beneficiile în cadrul celor 6 programe de tratament complet.

Detalii

Hydracool

Echipament multifuncțional pentru managementul pielii. O platformă modernă de tratament, ce îți permite realizarea unor proceduri personalizate, în funcție de piele.

Detalii

Plasma pen fibroblast

Plasma FibroBlast este un tratament non-invaziv, non-chirurgical pentru înlăturarea ridurilor profunde la nivelul feței, pentru atenuarea ridurilor de expresie și pentru ridicarea pleoapelor căzute.

Detalii

Hyaluron pen

Prima metodă non invazivă de administrare a tratamentului fără ace, fără durere și fără riscuri, care permite, cu pregătirea profesională adecvată, să ofere clienților servicii de umplere a acidului hialuronic în zonele de interes.

Detalii

Mezoterapia cu microneedling

Terapia Microneedling poate imbunatati aspectul pielii (fata, gat, decolteu), realizeaza o mai buna hidratare a pielii, luminozitate.

Detalii

Mezoterapia cu dermaroller

Mezoterapia cu dermaroller Fillmed acționează prin introducrea în straturile profunde ale pielii a unui cocktail de 53 de ingredienți activi și acid hyaluronic cu ajutorul unui dispozitiv cu micro-ace, astfel absorbția produsului poate să crească cu până la 300% față de o aplicare tradițională.

Detalii

Peeling chimic

Peelingul chimic / anti-ageing este o soluție de exfoliere pentru fată, gât și decolteu ce îmbunătățește aspectul pielii prin eliminarea straturilor superficiale.

Detalii

Microdermabraziunea cu diamant

De la ștergerea anilor de pe chipurile îmbătrânite, până la eliminarea problemelor inestetice ale tenului, microdermabraziunea Diamond Peel este una dintre cele mai eficiente proceduri de exfoliere și rejuvenare non invaziva a tenului.

Detalii

Tratamentele sunt personalizate pentru fiecare pacient în parte, în functie de nevoi sau de protocolul de tratament.

Copyright © GeNA Clinique - 2024. Toate drepturile rezervate.