Estetică medicală
Estetică medicală

Estetică medicală

Obține cele mai bune rezultate în estetică, la Râmnicu Vâlcea, prin intermediul noilor noastre servicii de înfrumusețare! Poți beneficia de injectări cu Botox (toxina botulinica), fire PDO și Terapia Vampir direct la Râmnicu Vâlcea.

Pe lângă serviciile non invazive de estetică facială și remodelare corporală cu care v-ați obișnuit, am introdus o nouă ramură în clinica noastră, servicii estetice medicale. Iată câteva dintre acestea.


Injectări cu Toxină Botulinică • Botox

Diminuează ridurile, reduce transpirația și corectează asimetriile cu ajutorul injectărilor cu Toxină Botulinică. Această substanţă are ca scop blocarea mușchilor faciali pentru relaxarea și netezirea aspectului liniilor și a ridurilor cauzate de mișcările repetitive ale feței.

Detalii

Injectări cu Acid Hialuronic

Injectarea cu Acid Hialuronic este o procedură minim invazivă, rapidă și fără riscuri, cu efect de revigorare, iluminare a feței, de volumizare și corectare a zonelor de interes.

Detalii

Topirea Acidului Hialuronic prin Hialuronidază

Deși astăzi avem la dispoziție tot necesarul pentru a beneficia de rezultate excelente în estetică. Hialuronidaza este un tratament ce corectează intervențiile de înfrumusețare pe bază de acid hialuronic prin topirea acestuia.

Detalii

Topirea grăsimii prin Lipoliză

Lipoliza injectabilă este folosită pentru topirea depozitelor localizate de grăsime din zona abdomenului, a genunchilor, șoldurilor, celulita de pe zona coapselor și chiar a bărbiei duble.

Detalii

Definirea liniei mandibulare prin Lipoliză

Ești în căutarea unei proceduri de eliminare a bărbiei duble și îți dorești o linie mandibulară cât mai definită? Lipoliza cu PB Serum este o alternativă noninvazivă și eficientă la intervențiile chirurgicale și poate fi soluția pe care o căutai.

Detalii

Mezoterapie Medicală

Mezoterapia este o procedură estetică de rejuvenare a pielii, minim invazivă, ce presupune crearea de micro-perforații la nivelul dermei și / sau epidermei și introducerea de substanțe active benefice, astfel stimulându-se producția naturală de elastină și colagen și obținându-se rezultate estetice foarte bune.

Detalii

PRP / Terapia Vampir

PRP, Terapia Vampir sau tratamentul cu sânge propriu, recunoscut în industrie pentru efectele sale benefice pielii dumneavoastră pe termen lung.

Detalii

Biorevitalizare

Biorevitalizarea este un tratament sigur și eficient de rejuvenare a pielii, prin aplicarea unei soluții, la nivel intradermic, care are în compoziția sa acid hialuronic, aminoacizi, vitamine și minerale.

Detalii

Laser CO2RE Aesthetics

Tratamentul de întinerire facială cu laser CO2RE de la Candela este una dintre cele mai eficiente și cuprinzătoare metode de întinerire neinvazivă a pielii. Cu ajutorul terapiei cu laser se pot obține rezultate uimitoare!

Detalii

Peeling Chimic Medical

Peeling-ul Chimic este o procedură cosmetică noninvazivă de rejuvenare a pielii, care constă în aplicarea unei soluții chimice pe față, gât, decolteu sau mâini care îmbunătățește aspectul acestora prin exfolierea straturilor superficiale ale pielii.

Detalii

Ne-am asociat cu experți din domeniul sănătății și frumuseții, doctori în chirurgie plastică, medici nutriționiști, specialiști de renume, pentru a vă putea aduce cele mai bune rezultate în estetica medicală la Râmnicu Vâlcea!


Copyright © GeNA Clinique - 2024. Toate drepturile rezervate.